Φωτια Νεα Μακρη : WhatsApp : Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη:

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για .

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Φωτιά στην Î
Φωτιά στην Î"ιώνη Πικερμίου(φωτο) from rpn.gr
— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η .

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε .

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Εκκενώνονται οι περιοχές λιβίσι και άγιος εφραίμ. Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η .

— yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής.

Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. φωτιες | ΣΚΙΤΣΟΚΟΣΜΟΣ!
φωτιες | ΣΚΙΤΣΟΚΟΣΜΟΣ! from periklis12.files.wordpress.com
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Εκκενώνονται οι περιοχές λιβίσι και άγιος εφραίμ. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι .

Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η .

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Εκκενώνονται οι περιοχές λιβίσι και άγιος εφραίμ. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι . Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια.

Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Εκκενώνονται οι περιοχές λιβίσι και άγιος εφραίμ. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για .

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά σε σπίτι στην Î'ρίωνος
Φωτιά σε σπίτι στην Î'ρίωνος from rpn.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη. Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Εκκενώνονται οι περιοχές λιβίσι και άγιος εφραίμ.

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής.

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι . Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο εστίες: Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε δύο διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και απείλησε . Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας σε υπαίθριο χώρο με χαμηλή βλάστηση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Η μία είναι κοντά στο μοναστήρι του αγίου εφραίμ και η . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη αττικής. Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στη νέα μάκρη. Εκκενώνονται οι περιοχές λιβίσι και άγιος εφραίμ. Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids).

Φωτια Νεα Μακρη : WhatsApp : Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη:. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Εκκενώνονται οι περιοχές λιβίσι και άγιος εφραίμ. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι . Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids).